Átíráshoz kapcsolódó helyszíni felmérés

0001.01.01

Tájékoztatjuk, hogy a földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény és annak végrehajtására kiadott 19/2009 (I.30) Korm. rendelet 2.sz. melléklet (8.§-a) alapján, a zavartalan és biztonságos üzemelés érdekében a gázmérő átírására vonatkozó bejelentést követően helyszíni felmérést végzünk.Ennek során a fogyasztási helyen felszerelt gázmérőt, nyomásszabályozót – a fogyasztó vagy megbízottja jelenlétében – térítésmentesen felülvizsgáljuk, ellenőrizzük, leolvassuk a gázmérő állását, megvizsgáljuk a gázmérő állapotát, hitelességét, ellenőrizzük a jogi zárak meglétét, épségét, és a gázmérőről fényképfelvételt készítünk. A felmérésről jegyzőkönyvet veszünk fel, melynek egyik példányát átadjuk a fogyasztónak.

 

A helyszíni felmérést társaságunk munkatársai, valamint az alábbi megbízott vállalkozók végzik:

  • Numerus-Gas Kft. (1046 Budapest, Fóti út 56.)
    I., II., III., XI., XII., XXII. kerület, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Nagykovácsi-Remeteszőlős

 

  • Multiplex Kft. (1112 Budapest, Széll Kálmán tér 14.)
    VIII., IX., X., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXIII. Kerület, Szigetszentmiklós

 

  • Universitas Kft. (2724 Újlengyel, Ady E. u. 11.)
    IV., V., VI., VII., XIII., XIV., XV. kerület

 

A felmérést végző munkatársaink fényképes igazolvánnyal, valamint megbízott vállalkozók társaságunk által kibocsátott megbízólevéllel is rendelkeznek, amelyeket – az Ön biztonsága érdekében – kérjük, hogy minden esetben ellenőrizzen.

 

Szíves tájékoztatásul közöljük, hogy a 477-1300 telefonszámon lehet ellenőrizni a helyszíni felmérést végző munkatársak jogosultságát.